Få din reklame på Radio Nord

Når virksomheder kontakter os for at få en radioreklame på Radio Nord, er der ofte gået lang tids oververvejelse forud.

Mange har i forvejen prøvet mange andre reklameformer med nedslående resultat og har derfor en naturlig skepsis overfor effekten af reklamer i radio. Andre har igennem mange år bygget deres forretning på annoncer i f.eks. lokale aviser, men er nu nået frem til at kunderne ikke længere reagerer på den samme annonceringsform. Derfor søger de nu en ny måde at skabe kontakt til deres kunder. 

Men selvom radioannoncering for mange stadig er en ny måde at annoncere på, bliver de fleste overraskede over hvor let det går - og ikke mindst hvor billigt det er og hvor godt det virker.

Reklame på Radio Nord er ikke dyrere end de annonceringsformer som du allerede bruger. Men du bliver hørt i et meget større område end i en traditionel lokalavis, samtidig med at du får muligheden for at blive hørt alle ugens dage. Det giver helt andre muligheder for resultater end du har været vant til.

Processen er enkel for dig som annoncør. Alt det kræver for at komme i gang, er at du afsætter lidt tid, så vi kan snakke  om din virksomhed og de produkter du gerne vil sælge. Efterfølgende laver vi en løsning der matcher dine ønsker og din forretning. Du er selvfølgelig med hele vejen, og har mulighed for at komme med kommentarer og ændringer.

Skal vi også hjælpe dig med at få nye kunder?
Så kontakt os på tlf 70 23 70 70 eller på e-mail: salg(@)medianord.dk